maandag 30 december 2013

Tag

Dit wordt de laatste blog post van dit jaar. Gisteren tijdens een heel gezellig knutsel middagje gemaakt. Samen met mijn schoonmoeder, schoonzus, vriendin, vrouw van neef.  Haar dochter en mijn dochter. Heel veel kwebbelende en knutselende vrouwen bij elkaar. Het was super gezellig. De ene borduurt, de andere versiert een zak, mijn dochter maakt een jurk voor haar eigen en er worden kaarten gemaakt.

Ik heb deze tag gemaakt. Voor challenge nr. 16 van het We Love Vintage Blog. De opdracht was maak een tag met minstens 3 vintage elementen geïnkte randjes en een vintage plaatjes.
Heb deze romantische tag gemaakt. Ik heb het plaatje gescheurd en beïnkt. en ook het papier. Het hart heb ik uitgedraaid op golfkarton en dat daardoor wat platter is geworden. Maar dat geeft daardoor wel een mooi effect, verder kant gebruikt bloemen gemaakt en een bedeltje erbij gebruikt. Twee houten vogeltjes maken het af.
Hieronder het resultaat.


Verder wens ik ieder een fijn uiteinde en een gelukkig nieuw jaar!

                                                               

donderdag 19 december 2013

Kerstster

Voor de kerst heb ik voor mijn moeder en mijn schoonmoeder kerststerren gemaakt. Ik heb een patroon gebruikt van hobbyoutlet en daar deze sterren meegemaakt. Het ziet er ingewikkeld uit. Maar het is zeer gemakkelijk te maken. Ik heb zilver en rood papier gebruikt en goud en zilverpapier. Beide afgewerkt met sneeuwsterren van zwart glitter papier en strass steentjes.
Ik doe met deze sterren mee aan Challenge 17 van Miekelotte is challenging you mee:  Maak een kerstornament.


Groetjes Tanja

zondag 15 december 2013

Kerstkaart in 1 kleur !

Vandaag nog een kerstkaart gemaakt. Intussen het huis versiert voor de kerst. Dus we zijn weer helemaal in stijl.
De kerstkaart die ik gemaakt heb doet mee aan Challenge 93 van Het Marianne design Blog. Maak een kerstkaart  in 1 kleur.
Ik heb gekozen voor groen. Een stempel van Daisy en het design papier en  mallen zij allemaal van Marianne Design. Nog wat fluweelband en een strikje en dat was hij weer.  Hoop dat jullie hem mooi vinden.

Bij deze wens ik iedereen nog : PRETTIGE FEESTDAGEN EN EEN GELUKKIG NIEUWJAAR!

maandag 9 december 2013

Kerstkaart

Afgelopen week ben ik druk bezig geweest. kerstkaarten maken , boodschappen doen, poetsen etc. Eerst gaan we de verjaardag van mijn zoon vieren. Hij wordt morgen al weer 17 jaar. Dan kerstboom plaatsen en het huis aan kant maken.
Vanaf volgende week krijg ik het weer een stuk drukker omdat ik dan als invalkracht begin op kinderdagverblijven. Na een half jaar thuis gezeten te hebben heb ik wel zin om aan de slag te gaan.
Maar nu mijn kaart. Wordt een van mijn laatste kerstkaarten dit jaar. Het is een vintage kaart geworden..


Met deze kaart wil ik meedoen aan:  challenge15 van de We Love Vintageblog.  Maak een vintage kertstkaart met een frame               
En challenge 22 van het KIC Een kerstkaart in niet traditionele kleuren                         

dinsdag 3 december 2013

Winter

De dagen worden als snel korter nu en afgelopen nacht heeft het weer stevig gevroren.
Met al die kou is het tijd voor een winter kaart. Mooi plaatje van wat herten en een eekhoorntje in de sneeuw gecombineerd met boom van Marianne Design. Ook het hoekje is van Marianne Design. Ik heb hem afgemaakt met wat sneeuw en glitters en een eigen gemaakte stempel. Hoop dat jullie hem mooi vinden?


Met deze kaart wil ik meedoen aan: Uitdaging 32 van Hobbynu.nl thema Winter 
                                                        En KIC Challenge nr 21 Winter(geen kerst)