donderdag 29 mei 2014

60 jaar getrouwd

Over een paar maanden zijn mijn oom en tante 60 jaar getrouwd. Ik had aan mijn ouders hun trouwfoto gevraagd zodat ik daar een kaart mee kon maken. Toen ik afgelopen week zag dat op het We Love Vintage Blog een vintage trouwkaart werd gevraagd ben ik alvast aan de slag gegaan. Hun kijken toch niet op mijn blog dus kan ik hem hier al plaatsen.
Zoals ik al ze heb ik hun trouwfoto gebruikt. De vorm van de kaart komt van Duch Doobadoo en verder heb ik mallen gebruikt van Marianne |Design. Crealies en Noor design. Ik weet niet meer waar ik het designpapier meer van heb. Verder heb ik de randen en sommige stansen met inkt bewerkt. parels, strikjes, bloemen en kant gebruikt. Nog een standaard gemaakt en toen was hij af. Hij blijft nog even hier staan. Maar ik hoop dat ze hem mooi vinden.

Met deze kaart doe ik mee aan Challenge 26 van het WLVC huwelijkskaart


Fijne dag nog!!! 

donderdag 8 mei 2014

Nieuwe kaart

Ik heb vandaag een kaartje gemaakt voor iemand die wel wat steun kan gebruiken. Ik heb de schets gebruikt van  het KIC blog en deze kaart voor haar gemaakt.Voor de bloemen heb ik een creatable van Marianne Design uitgedraaid en daar knoopjes op genaaid . Ook het design papier is van Marianne Design.. De stempel is van Joy


Met deze kaart wil ik aan de volgende challenges meedoen :

KIC challenge nr 32 volgens sketch
http://kaartjes-inspiratie-challenges-blog.blogspot.nl/2014/04/kic-challenge-32-sketch.html

Hobbyhome-hobby artikelenblog Bloemen
http://hobbyhomehobbyartikelen.blogspot.nl/2014/04/nieuwe-challenge-bij-hobbyhome.html

Cards en Scrap Challengeblog uitdaging 209 cute as a button
http://www.cardsandscrap.nl/2014/04/uitdaging-209.html

AnMa Creatief Challenge 32 knopen
http://webshop-anmacreatief.blogspot.nl/2014/05/anmacreatief-challenge-32-mei-2014.html

donderdag 1 mei 2014

Don en Daisy

Begin vorige maand had ik de candy gewonnen op het Don en Daisy blog. Met mijn gewonnen stempel heb ik deze kaart gemaakt. Vandaag is de kaart te bewonderen op hun blog..Ik had ook nog een tekststempel en twee mallen gewonnen. Het bloemetje daarvan heb ik ook gebruikt op deze kaart. Verder zijn de hoekjes, design papier en de vierkante creatable ook van MD. De rest is van Noor Design en Dutch Dobadoo.

Ik was natuurlijk heel blij met mijn prijs!
Fijne dag iedereen!