dinsdag 22 oktober 2013

Boekkaart

Wat was het toch mooi weer vandaag. Ik heb het er nog maar van genomen. Heb mijn spulletjes gepakt en ben buiten gaan knutselen. Heerlijk was dat.
Ik wilde altijd al een keer een boekkaart maken en toe ik zag dat er voor de challenge van Miekelotte(nr. 15) een boekkaart moest worden gemaakt dacht ik nou doe ik het. Ik heb een plaatje van Gorjuss gebruikt en een boekkaart van gemaakt. Voor het boekbeslag gebruikte ik een mal van Noor en verder takjes van Marianne Design en bloemen van Joy.
Voor de binnenkant heb ik papier van Marianne Design gebuikt en voor de Labels een mal van Double do. Nog een siermal van Noor, en wat kant en alles met inkt bewerkt . Nou dat was een heel werk. Ik hoop dat jullie hem mooi vinden.

3 opmerkingen:

 1. Hallo Tanja, Je Gorjuss boekkaart is echt heel mooi. Fijn dat je de stap gewaagd hebt. Ik vind het een mooi geheel geworden. Het enigszins macabere van het plaatje met de bloemen en de stanzen doet het erg goed! Fijn dat je meedoet met Miekelotte is Challenging You. Groetjes, Vera (DT-Miekelotte)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige boekkaart heb je gemaakt, Tanja!!

  Groetjes, Nellie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een PRACHTIGE boekkaart Tanja.....deze staat nog op mijn to-do lijstje.
  Liefs Wilma ☺☺☺

  BeantwoordenVerwijderen