maandag 17 maart 2014

Kaart

Na een druk weekend, fijn naar de beurs geweest en open dag van TUE, tijd om een kaart te plaatsen die al klaar was. Hij is nu bij de ontvanger zo dat ik hem hier kan plaatsen.
Ik heb hem gemaakt naar aanleiding van de nieuwe opdracht van Be Callenged op facebook.https://www.facebook.com/groups/BeChallenged/ en hij doet ook mee de bingo uitdaging Nr 29 van het KIC http://kaartjes-inspiratie-challenges-blog.blogspot.nl/2014/03/kic-challenge-29-bingo.html
Voor de bingo challenge heb ik gebruikt parels, bloemen en swirls.


Aan de voorkant heb ik de nieuwe mal van Marianne Design gebruikt. Het designpapier is ook van MD. Verder is het afgewerkt met kant, roosjes en plakparels.

Als je de strik los maakt kun je de kaart helemaal open klappen. Aan de binnenkant heb ik ook designpapier van MD gebruikt en swirls en een stempel van daisy op het bankje die ik heb ingekleurd met aqua markers. Het labeltje heb ik ook gemaakt met een mal van MD. Hieronder nog wat detail foto's.


Zoals Daisy daar zit op het bankje krijg ik het gevoel van voorjaar! Ik wens jullie een fijne dag!


2 opmerkingen:

 1. Schitterende cadeaukaart heb je gemaakt Tanja! Echt ontzettend mooi gedaan met alle swirls en het design papier is ook erg leuk.
  Groetjes, Marleen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Tanja,
  prachtige creatie, veel te zien, erg mooi gemaakt
  groetjes, Aniet

  BeantwoordenVerwijderen