donderdag 29 mei 2014

60 jaar getrouwd

Over een paar maanden zijn mijn oom en tante 60 jaar getrouwd. Ik had aan mijn ouders hun trouwfoto gevraagd zodat ik daar een kaart mee kon maken. Toen ik afgelopen week zag dat op het We Love Vintage Blog een vintage trouwkaart werd gevraagd ben ik alvast aan de slag gegaan. Hun kijken toch niet op mijn blog dus kan ik hem hier al plaatsen.
Zoals ik al ze heb ik hun trouwfoto gebruikt. De vorm van de kaart komt van Duch Doobadoo en verder heb ik mallen gebruikt van Marianne |Design. Crealies en Noor design. Ik weet niet meer waar ik het designpapier meer van heb. Verder heb ik de randen en sommige stansen met inkt bewerkt. parels, strikjes, bloemen en kant gebruikt. Nog een standaard gemaakt en toen was hij af. Hij blijft nog even hier staan. Maar ik hoop dat ze hem mooi vinden.

Met deze kaart doe ik mee aan Challenge 26 van het WLVC huwelijkskaart


Fijne dag nog!!! 

3 opmerkingen:

  1. Wat een hele mooie kaart Tanja! En ook een heel leuk idee om een foto van het bruidspaar te gebruiken. Leuk dat je meedoet aan onze challenge bij WLVC.
    Liefs Pouwla

    BeantwoordenVerwijderen
  2. 60 jaar getrouwd....hoe bijzonder is dat en daar hoort ook een bijzondere kaart bij.........een bijzondere mooie kaart want het is een plaatje geworden hoor Tanja.Heel mooi gedaan en fijn dat je meedoet aan onze challenge bij WLVC. Fijn weekend en lieve groetjes van Plony

    BeantwoordenVerwijderen