vrijdag 24 januari 2014

Vintagekaart voor mannen

Deze keer eens een mannen kaart gemaakt. Dat vind ik altijd wat moeilijker. Nou hebben ze bij het  We Love Vintage Blog de opdracht maak een Vintage mannen kaart voor Challenge nr 18
Dat vond ik wel een leuke opdracht. Dus aan de slag gegaan!

De afbeelding heb ik gescheurd en met inkt bewerkt even als het stukje golfkarton waar ik het opgeplakt heb. Stukje touw er omheen gedraaid die ook bewerkt is met inkt.
Voor de bloemen heb ik een mal van Joy gebruikt en bloemen gemaakt uit een pagina van een oud boek, nog met wat inkt bewerkt en daarna nat gemaakt en gekreukt. Vervolgens voor het hart van de bloem een splitpen gebruikt.
Daarna  nog een mal uit gedraaid van Joy en deze in stukjes geknipt en in de hoekjes geplakt en net onder het plaatje uit.
Met wat extra plaatjes en designpapier de kaart afgemaakt.
Ik hoop dat jullie hem leuk vinden!


3 opmerkingen:

 1. Hoi Tanja.Wat een leuke kaart heb je gemaakt. Wij zijn ook bezig mijn moeder en ik .. We hebben net 1 kaart klaar en ook geplaatst op het blog van wlv. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige vintage mannenkaart hoor Tanja, heel goed gelukt. Het is eigenlijk helemaal niet zoveel moeilijker dan een gewone kaart maar volgens mij denken wij veel te moeilijk hahaha. Fijn dat je meedoet bij WLVC, succes.
  Groetjes van Plony.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je kaartje ziet er schitterend uit, echt heel mooi.
  Liefs Anneke

  BeantwoordenVerwijderen